Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Hungarian
Kategóriák / Termékek

Schneider OkosOtthon

Schneider OkosOtthon

A Schneider már tavaly, az „Új Sedna” bevezetésekor, meglebegtetett szemünk előtt egy okos otthon rendszert.
Idén elérkeztünk a bevezetéséhez is.

 

A Schneider azon piaci rést célozza, akik nem tudnak vagy nem akarnak egy KNX rendszerre költeni. Viszont a hagyományos szerelvényeknél többre vágynak. Felújításnál vagy új építésnél egy kisebb beruházással jelentősen növelhető a komfort érzés.

Kialakításában láttunk már hasonlót. Egy központi egység s a vele kapcsolatot tartó érzékelők, kapcsolók, mikromudulok, redőnyvezérlők hálózatából áll.

Schneider Wiser elvi kialakítás

Külön előny, hogy az egyes egységek egymással is kommunikálnak. Ha valamelyikük elvesztené kapcsolatát a központi egységgel, a szomszédos eszközökön keresztül elérhetik azt.

A külvilágból egy applikáción és a központi egységen keresztül érhetjük el a rendszer bármely elemét.
Az ígéretek szerint, játszva tanulható és könnyen programozható rendszert kaphatunk. Amit később bővíthetünk. Akár kamerákkal is.
Kellemes meglepetésként az applikáció Magyarul is tud.
Azon felhasználók, akik rendelkeznek már valamely más intelligens eszközzel, vagy hangvezérlés hívei, az Amazon Alexa, Google Assistant, Siri rendszerek valamelyikével közös felületre hozhatják alkalmazásaikat.

Kíváncsian várjuk megérkezését, s hogy a gyakorlatban is tesztelhessük.
Terveink szerint létrehozunk üzletházunkban egy bemutató falat, ahol az érdeklődők kipróbálhatják ezen okos eszközöket a gyakorlatban.

 

Tartalomhoz tartozó címkék: Új termék