Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Hungarian
Kategóriák / Termékek

Schneider akció

2024. 06. 03. 15:05:48
Schneider akció

Védd meg otthonod a túlfeszültségtől: Schneider akció a DVL Üzletházban

A nyári zivataros időszak nem csak a hűsítő esőzésekről és a látványos villámcsapásokról szól, hanem a villámcsapások által okozott túlfeszültségekről, melyek súlyos károkat okozhatnak az elektromos berendezéseinkben.
Szerencsére a DVL Üzletház és a Schneider most egy fantasztikus akcióval segít megóvni értékeinket: minden Resy9 túlfeszültség korlátozóhoz most ajándék Easy9 szekrény jár!

Miért fontos a túlfeszültség elleni védelem?

A túlfeszültségek elsősorban villámcsapások során keletkeznek, de akár a hálózati ingadozások is okozhatják őket. Ezek a hirtelen fellépő feszültségnövekedések komoly károkat okozhatnak az elektronikai eszközeinkben, legyen szó számítógépekről, televíziókról vagy akár háztartási gépekről. A túlfeszültség elleni védelem tehát elengedhetetlen ahhoz, hogy megóvjuk értékeinket, és elkerüljük a költséges javításokat vagy cseréket.

Miért válaszd a Schneider Resy9 túlfeszültség korlátozókat?

A Schneider Resy9 túlfeszültség korlátozók kiváló minőségű, megbízható eszközök, melyek hatékonyan védik otthonunk elektromos rendszereit a túlfeszültségektől. Ezek az eszközök gyorsan és hatékonyan vezetik el a túlfeszültséget, így megelőzve a károsodást. Az Easy9 szekrény pedig tökéletes kiegészítő, amelyben biztonságosan elhelyezhetjük a túlfeszültség korlátozókat.

Különleges ajánlat villanyszerelőknek

Az akció különösen előnyös a villanyszerelők számára, hiszen most minden Resy9 túlfeszültség korlátozó vásárlása esetén ajándékba kapnak egy Easy9 szekrényt is.
Ez nem csak egy hasznos kiegészítő, de egyben anyagi megtakarítást is jelent.

A Schneider további nyári akciói

Ez az akció csak az első eleme az "Ez a nyár a Schneideré" kampánynak. A nyár folyamán további kedvező ajánlatokkal készülnek, amelyek még vonzóbbá teszik a Schneider termékek vásárlását. Érdemes figyelemmel kísérni a ajánlatainkat, hiszen a garantált ajándékok és kedvezmények mellett biztosak lehetünk benne, hogy otthonunk elektromos rendszereit a legjobb védelemmel látjuk el.

Ne hagyd ki ezt a kivételes lehetőséget!

Ne várj a következő zivataros időszakig! Látogass el a DVL Üzletházba, és vásárold meg a Schneider Resy9 túlfeszültség korlátozóit most, hogy ajándék Easy9 szekrényt is kapj melléjük.
Védd meg otthonod és értékeid a túlfeszültségektől, és használd ki a Schneider nyári akcióinak előnyeit!
Az ajánlat 2024. június 1től 2024 július 31-ig vagy a készlet erejéig érvényes.

További információkért és részletekért keresd fel üzletünket. Biztos lehetsz benne, hogy itt megtalálod a legjobb megoldásokat otthonod védelmére!

Tartalomhoz tartozó címkék: Akció