Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Hungarian
Kategóriák / Termékek
Jelölő plomba 330mm
48 Ft (38 Ft + ÁFA)
Menny.:DB

Jelölő plomba 330mm

48 Ft (38 Ft + ÁFA)
Menny.:DB
Cikkszám: AA24639
Várható szállítás: 2024. július 26.
Szállítási díj: 1.981 Ft
Műanyag sorszámozott jelölő plomba

Leírás és Paraméterek

Az általunk kínált jelölő plomba kiemelten fontos szerepet tölt be a mért értékek védelmében, megakadályozva az illetéktelen beavatkozást és a manipuláció lehetőségét.
Fő feladata, a teljes körű biztonság a mérőórák számára, így garantálva az adatok hitelességét és pontosságát. 
Különösen alkalmas elosztódobozok és egyéb, jelzés szintű lezárandó eszközök védelmére, ahol létfontosságú, hogy minden beavatkozás nyomon követhető és ellenőrizhető legyen.

Minden egyes plombánk egyedi sorszámmal ellátott, így a felhasználásának időpontja, helye és az azt alkalmazó személy azonosítása egyszerű és vitathatatlan. A sorszám egyedi jellege biztosítja, hogy a plomba nyitása vagy manipulálása esetén észlelhető legyen a beavatkozás, amely így jelentősen hozzájárul a rendszer integritásának és megbízhatóságának fenntartásához.

A jelölő plomba használata egyszerű, de annak kinyitása vagy eltávolítása egyértelmű és nyilvánvaló nyomokat hagy, ami lehetővé teszi azonnali intézkedéseket és az esetleges illetéktelen hozzáférés pontos dokumentálását.
Ezáltal a termékünk nem csak megelőzést szolgál, de egyben visszatartó erőként is funkcionál, csökkentve a visszaélések kockázatát.

Válassza a Jelölő plombát a manipuláció ellen védett mérési rendszereknél, vagy akár szekrények, elosztódobozok zárására ahol szükséges az illetéktelenek hozzáférésének megakadályozása.

Anyaga Polipropilén
Táblaméret 18x54mm
Teljes hossz 330mm
Szakítószilárdság 80N
Szín fehér

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Hasonló termékek

Cikkszám: AA02937

Kábelfedlap 1m

Háttérraktárban
974 Ft